Moda

2018 İlkbahar yaz elbise modelleri

Bayanların günlük, ofis ortamı veya gecelerde tarzları ne olursa olsun fark etmeden birbirinden değişik modelleriyle kullanmaktan zevk aldıkları elbiseler her sezon yeni trendlerle harmanlanarak hanımlara sunulmaktadır.

Bayanlara tek parça kullanım rahatlığını ve aynı zamanda şık, alımlı bir hava vermesiyle tercih edilen elbiseler yerini pantolonlarla yapılan kombinlere vermiş gibi gözükse de bu sezon yine hakimiyetini ispat etmeyi başaracaktır. 2012 yılının sonlarında tekrar yükselişine başlayan elbiseler bu yılın şık trendleriyle birleşerek koleksiyonlarda göz alıcı modelleriyle yer almayı başarmıştır. 2018 İlkbahar yaz elbise modellerinde kısa ve uzun modeller yer alırken askılı, straplez, kollu, fakir kol ve uzun kollu tasarımlar sizlerin şık görünmesini sağlayacaktır.

Elbiselerin etekleri bu sezon oldukça bol ve rahat modellerden tasarlanmıştır. Elbise kumaşlarında ilkbahar yaz aylarına uygun ipek, şifon, tül, dantel, keten, sile bezi, denim gibi bayanlara şık görünüm kazandıracak aynı zamanda yaz sıcaklarında serinletecek uçuşan ve tok kumaşlardan tasarlanmışlardır. Kombini kolay elbise modellerinde sizlerin rahatlığı ön planda tutularak birbirinden güzel ürünleri bulmanız mümkün olacaktır. Bu kıyafetlerin en önemli tamamlayıcısı ayakkabılarda seçeceğiniz elbise modeline uyumlu ve rahat olmalıdır. 2018 İlkbahar yaz elbise modellerinde bayanlara floral, çizgi, hippi, salaş trendlerini yakından takip etme fırsatı sunulurken desen zenginliği de dikkat çekmektedir. Bu sezon elbiselerde marine, otantik, leopar ve zebra desenleri bayanlar tarafından tercih edilecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir