FirmalarModa

Adalet Terazisi Kanvas Tablosu

İster çok güzel bir manzara resmi isterseniz saat desenli bir manzara isterseniz kendi göndermiş olduğunuz bir fotoğraf son derece şık dekoratif bir tabloya dönüşebilmektedir. Bunun için canvas sitesi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Seçtiğiniz bir fotoyu veya gönderdiğiniz fotoğrafı dijital ortamda tablo olacak şekle gelecek şekilde düzenliyoruz. Bunu tasarım konusunda uzman personelimiz sayesinde gerçekleştiriyoruz. Dünyanın en kaliteli baskılarını üreten Hp 5500 ps baskı makinesinde basıyoruz.

Adalet Terazisi Kanvas Tablo Adalet Terazisi Kanvas Tablo
Kanvas tablo için olmazsa olmaz dediğimiz tamamen pamuktan imal edilmiş kanvas kumaşı kullanıyoruz. Çünkü biliyoruz ki maalesef bazı firmalar pvc karışımlı naylonlu kumaşlar kullanıyorlar ki bu da tablomuzun kalitesini son derece düşük gösteriyor. Daha sonra ise her türlü toz kir ve bize karşı koruyucu görevi üstelenecek olan vernikleme işlemini gerçekleştiriyoruz. Böylece hem çok daha canlı hem de korunaklı bir tablo ortaya çıkıyor.
Kanvas tablo için çerçeve son derece önemlidir. İtalyan şase diye tabir ettiğimiz çerçeveye geriyoruz. Bu çerçeve ise fırınlanmış ve kurutulmuş olan son derece kaliteli bir ahşap malzemeden oluşuyor. Ebatları ise 3 cm kalınlık ve 4 cm genişlik şeklinde oluyor. Germe işlemi tamamen el işçiliğiyle yapılıyor ve sadece canvas sitesi ayrıcalığıyla mukavva ve sünger kullanılarak yapılıyor. Metcanvas.com olarak amacımız mekânınızın ruhunuzu açacak şekilde güzelleşmesini sağlamaktır. İster kapıda ödeme isterseniz kredi kartıyla ödeme yapabilirken zamanında teslimat konusunda da tüm garantiyi veriyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir