Moda

Masa bayrakları

Masa bayrakları genelde masa başları işlerde çalışan kişilerin makamlarını temsil etmekte hem de kurumun veya işyerin sembolünü göstermektedir. Masa bayrağı masa üstünde bulunan diğer aksesuarlara göre daha şık bir görünüme sahiptir. Masa sahibine ayrı bir statü kazandırmasının yanı sıra sağ veya sol köşede durmaktadır. Kurum veya kuruluşlarda veya daha çok özel şirketlerde masa bayrakları ürünlerini görebilirsiniz.

Parlak ve saten kumaştan üretilen bir ürün olmasının yanında dijital ve serigrafi baskı türleri kullanılmaktadır. Bu baskı türlerinde çift kat kenarlı olmasının yanında sıcak kesim ve 4renk ile fotoğraf kalitesi ile gerçekleştirilmektedir. Şirket tanıtımı için masa üstlerinde kullanılan bir ürün olan masa bayrakları fuarlarda, toplantılarda ve daha birçok alanda kullanımları bulunmaktadır. Özellikle sizlere gönderimlerimizde ambalajlı olarak sunulması ile 15×22,5 cm standart ölçülerde bulunmaktadır. Bu ölçülerin yanında 8×30 ile 10×30 cm uzunluklarda da satışlarımız mevcuttur. Genelde ülke ve şirketlerin uluslararası bağlantılarında yerini almasının yanında global kuruluşların masalarında da bulunmaktadır.

Özellikle ebatları itibariyle oldukça portatif bir yapıya sahip olan masa bayrakları çeşitli şekillerde kullanımları yaygındır. Masa sahibine zorluk taşınabilmesinin yanı sıra en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Masa bayrağı ölçüsü olarak en fazla tercih edilen standart boy ölçülerinin bulunmasının yanında polyester kumaştan da üretilebilmektedir. Zemini bu kumaşlardan olmasının yanında herhangi bir şekilde masada oturan kişiyi rahatsız etmemektedir. Ayrıca solma, akma gibi bir sorun oluşturmamaktadır. Bu bakımdan dolayı masa bayrakları ürünlerimizde ofislerimizin ve makam odalarının da yerleştirilmektedir.

Masaların üzerinde kalem, sumen veya ajanda gibi bir ürün olmasının yanında masa bayrakları son derece önem teşkil etmektedir. Sizlere sunmuş oluğumuz ürünlerimizde masaüstü eşyalarının yanında durabilmektedir. Sizlere masa bayrağı direği ile gönderilen masa bayrakları ürünlerimizde %100 müşteri memnuniyetini sunuyoruz. Tüm üretmiş olduğumuz ürünlerimizde garanti kapsamı içerisinde yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir