FirmalarTeknoloji

Ukash Nedir? Ukash Nasıl Kullanılır?

Ukash online işlemlerde kredi kartı yerine kullanılan bir sistemdir. Ülkemizde yaygınlaşmamış olmasına rağmen alışveriş sitelerinde genel olarak kullanılmaktadır. Kredi kartı işlemlerinin internet ortamında fazla güvenli olmadığından dolayı Ukash kart tek bir kere kullanılabilme ihtiyacı olmaktadır. İçinde biten bakiyesini ile beraber tekrardan aynı kartı kullanma imkânınız bulunmamaktadır. İngiltere tabanlı olarak kurulan bu firmada Ukash kartı satın almak için ülkemizde bulunan aracı kurumlardan almak gereklidir.
Genel olarak baktığımızda kullanıcı kişiler ne kadar miktar almak istiyorlarsa firmaya belirtirler ve firma da istedikleri bedeli verirler. Aracı kurumlarda kendi karlarını koyarak Ukash satışlarını gerçekleştirirler.Ukash kart ödemeleri sistem üzerinden sadece Euro olarak ödenmekle beraber sizlere bu şekilde gelmektedir. Güncel kur üzerinden kartın satışları yapılması daha iyi olacaktır. Ukash kart dünya çapında oldukça büyük bir ün kazanmış bir ödeme sistemi olup birçok ülkede nakit cash para olarak da kullanılmaktadır.
Bizim ülkemizde ise ancak kod bazlı satış yapılmakta ve ancak tl bazında bozum yapılarak nakit paraya çevirisi yapılmaktadır. Paid kategorisi altında hizmet veren ukash şuan en popüler ödeme yöntemleri arasında yerini almıştır. Artık tüm mağazalar ve hizmet veren iş yerleri internet siteleri sanal pos yada çok çeşit ödeme metodu barından hizmetlerden yararlanmaktadırlar. Ukash kod sistemi de bu şekilde hizmet vermektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir