Teknoloji

Redmi Note’dan Satış Rekoru Geldi

 

Redmi Note’dan  Satış Rekoru Geldi

Android cephesinde Iphone rakip gelen  Xiaomi Redmi Note 4, son dönemin en çok satılan cihazlarından biri olma başarısını gösterdi. Hindistan tarihinin en hızlı telefon satışı yapılarak 5 dakika içerisinde 250 bin adet redmi note 4 akıllı telefon satıldı.

xiaomi-redmi-note-4-bilgiliadmin

Redmi Note’dan Satış Rekoru Geldi

Özellikle gerçekleşmiş olan bu tarihi rekor android sektörü içerisinde ilk kez gerçekleşmiş oluyor. Daha öncelerinde Apple firması yüksek satış rekoruna ulaşma başarısını göstermiş olurken Redmi Note telefonların piyasaya sürülmesiyle birlikte tarihi bir satış rekoru da gelmiş oldu. Redmi Note 5 dakika içerisinde 250 bin adetinin satılmış olmasıdır akıllı telefon sektörü için son derece şaşırılacak bir konu olarak ortaya çıkıyor.

Satış rekorunu kıran telefonun özelliklerinin neler olduğu ise teknoloji severler tarafından artık merak konusu olmaya başladı. Telefonun özelliklerine göz attığımızda ise 32 GB depolama alanı yer almakta. Adreno 506 grafik işlemcisine sahip. 13 MP arka ve 5 MP ön kamerasına sahip. 5.5 inç Full HD IPS ekrana sahip. Hi-Fi ses desteği, Micro sd kart desteği, 4100 mAh batarya yer alıyor. Telefonun piyasa değerinde ki satış fiyatına göz atıldığında ise Telefon 190 dolar fiyat etiketine sahip olduğunun da altını çizebiliriz. Son dönemin en çok dikkat çeken akıllı telefonu piyasaya sunulur sunulmaz 5 dakika içerisinde 250 bin adet satarak Hindistan tarihinde bir ilki gerçekleştirmiş oldu.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir