Teknoloji

Apple kurucularından Steve Wozniak’ın şaşırtan açıklamaları

 

steve wozniak 123456
Steve Wozniak, Amerikalı teknoloji devi Apple’ın bu yıl piyasaya sunduğu iPad Pro, Apple Watch ve şirketle ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu. Apple kısa süre önce iPad Pro için Apple Pencil ve Smart Keyboard akıllı klavyeyi de satışa sunmuştu. Wozniak’ın Apple ile ilgili açıklamaları haberimizin devamında.

Apple CEO’su Tim Cook, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamalarda; artık bilgisayar almak için önemli bir neden görmediğini ifade etmiş ve bir anda teknoloji gündeminde tartışma yaratmıştı. Konuyla ilgili olarak Apple’ın efsaneleşmiş isimlerinden biri olan Steve Wozniak cephesinden de açıklamalar geldi.
Wozniak’ın yapmış olduğu açıklamalara bakılacak olursa; Tim Cook’un yaptığı açıklamalara pek de ikna olmadığını söyleyebiliriz. New Relic’in düzenlemiş olduğu konferansta konuşan Apple’ın kurucu isimlerinden Steve Wozniak, tabletin kullanım alanının kendisi adına sınırlı olacağını ve bundan sonra da bilgisayar tabanlı bir kişi olmaya devam edeceğini açıkladı.

Apple Watch ile ilgili de açıklamalarda bulunan Wozniak, zaman zaman saati takmayı unuttuğunu ve bu durumdan da rahatsız olmadığını keşfettiğini ifade etti. Sözlerine Apple’ın ekosistemiyle ilgili açıklamalarıyla sonlandıran Wozniak, sürekli Apple ekosisteminde bulunmayı sevmediğini, bağımsız olmayı çok sevdiğini söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir