Teknoloji

Sayaçlı İndirme Butonu Nasıl Yapılıyor?

 

Sayaçlı İndirme Butonu Nasıl Yapılıyor?

Ziyaretçilerin sayfa içerisinde uzun süre kalması son derece önemli bir konudur. Fakat sayaçlı indirme butonu aracılığı ile artık sizlerde ziyaretçilerin sayfanız da daha uzun süre zarfı içerisinde kalmasını da sağlayabilirsiniz. Bu tür buton hizmetlerinin temel ihtiyaçlarından birisi de şudur :

Siteyi ziyaret eden tüm online kullanıcıların indirmek istediği dosyayı indirmesinin ardından siteye artık ihtiyaç duymamalarıdır. Sayaçlı İndirme Butonu son dönemde çok başvurulan yollardan biri haline gelmiştir. Bunu dikkate alarak sitelerimizde düzenlemeler yapmamız gerekmektedir. Baktığımızda tüm indirme sitelerinin büyük bir çoğunluğu ise artık ücretli olmayan tüm üyeleri için bu tür yönteme başvurur hale gelmeye başladığını söyleyebiliriz. Fakat bilinmesi gereken bir diğer önemli konu ise süreyi abartırsanız bu sefer de can sıkıcı bir hale dönüşmeye başlayabilir. İndirme butonunu süre belirlerken uzun süre beklenimlerden uzak durmanızda fayda olacaktır.

sayacli-indirme-butonu

sayacli indirme butonu

Günlük yaşantımız içerisinde hem internetin hem de teknolojinin de hız kesmeden ilerlemesiyle birlikte sayfa sahipleri de artık ziyaretçilerini daha uzun sayfa da nasıl tutabilirim düşüncesi içerisine girmeye başlıyor. Yapacağınız iş ise bu tür Sayaçlı İndirme Butonu Nasıl Yapılıyor? Öğrenerek hemen sizlerde sayfanızda kullanmaya başlamanızdır. Bu sayede böyle bir yola başvurmanız sonrasında online ziyaretçiler sayfanıza geldiği andan itibaren ise daha uzun süreli şekilde kalmış olacak ve bu durum sizi fazlasıyla memnun edecek.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir