Firmalar

Flama Bayrak Üretimi Nasıl Yapılır?

Bayraklar dünyası olarak flama bayrak, flama bayrak fiyatları ve flama bayrak imalatı konusunda hizmetlerimiz bulunmaktadır. Kullanılan alan ve kullanım amacına göre pek çok kategoride ayrılan bayrak modellerimizi sizlere sunarız. En çok kullanılan bayrak modelleri arasında flama bayrak ürünlerimizin yanı sıra kendi içerisinde şekil ve ölçülere göre ayrılmaktadır. Kırlangıç bayrak diğer bir adı olmasının yanında üçgen kesim ve düz kesim ile kuyruklu kırlangıç bayrak modeli olarak 3 kısma ayrılmaktadır.

Günümüzde daha çok reklam ve firma tanıtım yüzü olarak kullanılan flama bayrak çeşitleri aynı zamanda saten kumaştan üretilerek iç mekanlarda yer almaktadır. Daha hassas ve parlak kumaşlardan imal edilen ürünlerimiz ile fuar, kongre, seminer ve açılışlarda yoğun olarak kullanılmaktadır. Mekanların süslemesi ve göz alıcı görünmesi için flama bayrak ürünleri kurumsal firmalarda daha çok tercih edilmektedir. Dijital baskı ile yapılan bayrak ürünlerimizde aynı zamanda dış mekanlar içinde raşel kumaş türünden imal edilmektedir. Kurumumuz tüm bayrak ürünlerimizi üretimlerinden sonra satış öncesi destek verdiği gibi satış sonrası da desteklerini sizlere sunmaktadır.
Kurumsal firmaların kendi şirket logo ve reklamlarını kapı önlerinde kullanıma sağlamasının yanında farklı şekil ve desenlerde de üretimleri bulunmaktadır. İstenilen ölçü ve ebatlarda yapılan tüm ürünlerimizde %100 müşteri memnuniyetini sizlere sunmaktayız. Bazen küçük boyutlarda bastırılan flama bayrak ürünlerinde bir ipe geçirilmesi ile tepeden boylu boyunca asılarak süs olarak da kullanımları mevcuttur. Bayraklar dünyası olarak siz değerli müşterilerimize flama bayrak ve bayrak ürünlerimizi en uygun fiyattan temin etmekteyiz. Bayrak ürünleri aklınıza takılan tüm sorularınızı bizlere sorabilirsiniz. Dilerseniz ofisimizi ziyaret ederek detaylı bilgi alabileceğiniz gibi flama bayrak üretimlerimizi yerinde görebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir