Teknoloji

Bozuk para sayma makinesi belirgin özellikleri

Bozuk para sayma makinesi içinde barındırdıkları özellikler sayesinde öne çıkmaktadır. Her marka modelin standart özellikleri dışında bu piyasada önde yer almak için geliştirdikleri yan özellikler de dikkat çekmektedir.

Bozuk para sayma makinesi için baktığımızda, Sahte banknot tespiti, sayım hızı, bilgisayar kontrollü sayma ve isteğe bağlı desteleme, besleme haznesi kapasitesi, toplama haznesi kapasitesi, banknot ölçüleri, besleme tipi, para sayma göstergesi, destekleme göstergesi, karışık sayımda paraların sonucunu ayrı ayrı vermesi, karışık sayımda sadece içinden tek bir paranın sayılması diğerleri sayılmadan çıkış yapması, iki farklı parayı tanıma ve ayırma, paranın yönlenmesini sağlaması ve durmaksızın çalışabilmesi, aranan özelliklerdir. Çoğu para sayma makinelerinin, bu özellikleri zaten bulunmaktadır bu rekabet piyasasında kesinlikle önde olmak bu, özelliklerden ne kadar çok tüketiciye sunulduğu ile alakalıdır. Sayarken paranın çeşidi, ırkı, banknot adedi gibi tüm verileri size kolayca verebilen bir para sayma makinesi, güvende olduğunuzu daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Sayarken Aynı Zamanda Sahte Parayı da Yakalayabilen Üstelik Bunu 800-1200-1600 Bin Devirlerde Ayrı Ayrı Gerçekleştirebilen, Kendi Kendini Temizleme Özelliği Olan, Uyku Mod, ile Enerji Tasarrufu Sağlayabilen, para sayma makineleri içinde olan özellikler dir. Gördüğünüz gibi, yazımın başında da bahsettiğim para sayma makinelerinde ki özellikler saymakla bitmiyor. Gelinen aşamalarda, şuan piyasada kullanılan çok gelişmiş cihazlar görmekteyiz. İki katlı olarak üretilen makinelerde, iade gözü eklenmiştir, bunun dışında tedavüle yeni çıkacak ve eski paraları tanıyacak şekilde üretilmiştir. Yırtık, yarım, eksik, yapıştırılmış paralarda durma ve ikaz verme, gün sonun da kasa toplamı verebilme, bilgisayar ve yazıcılılarla beraber çalışabilme özellikleri ile donatılmış olduklarını da görmekteyiz.

Bozuk para sayma makinesi ve fiyatları bahsettiğim bu ve daha birçok özellikle farklılık gösterdiğinden, doğru sayabilen, sahte paraları yakalayan ve sayarken ayrım yapabilen makineleri tercih etmeniz dileğiyle.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir