Teknoloji

Bir Yere Giderken Unutulmaması Gereken 3 Eşya

 

Bir Yere Giderken Unutulmaması Gereken 3 Eşya

Günün stresi ve yoğunluğu nedeniyle zaman zaman evden bazı eşyalarımızı unutarak çıkabiliyoruz. Özellikle kadınlara göre daha düzensiz olarak tabir edebileceğimiz erkekler, daha çok eşya unutuyor. Ne kadar dalgın olursak olalım bazı eşyalar var ki bu eşyaları yanına almayan erkek bir hiçtir. Bu eşyalar ki diğerlerine benzemez, bir tanesini bile unutsanız kendinizi birden büyük bir boşlukta bulabilirsiniz bizden söylemesi. İşte erkekler için işe çıkarken unutulmaması gereken 3 eşya.

1-) Para, para, para!

para-para-para

para-para-para

Bu materyali tahmin etmek pek de zor değil zaten. Sadece erkek için değil tüm insanlık için varoluştan bu yana en önemli materyal olma özelliği gösteren paracıklarımız yanımızda olmadan neredeyse nefes bile alamıyoruz. Ulaşımdan başlayın yemeğe kadar gündelik hayatınızın büyük bir kısmında para temel bir ihtiyaç. E kredi kartları çıktı artık ama ne yazık ki alış-veriş yapacağınız her işletme size kredi kartı ile ödeme şansı sunmayabilir. Bu yüzden işimizi garantiye alalım ve paramızı yanımıza almayı unutmayalım.

2-) Ev Anahtarı

ev-anahtari

ev-anahtari

Tamam iyi güzel. Paranız var yanınızda istediğiniz her şeyi gün içerisinde yaptınız. Eve bir geldiniz ki anahtarlar ? Yok tabi. Sabah geç kalktın ve aceleyle anahtarları almayı unuttun. Ne yapacaksın peki? Dur ben söyleyeyim. Ya duruma göre saatlerce kapıda evin diğer bireylerinin gelmesini bekleyeceksin, ya da paraya kıyıp çilingir çağıracaksın. Bence iki fikir de dile kolay ama bu durumu yaşamayan bilmez. Oldukça kötü bir durumdur ve acısı ancak eve girip koltuğa uzanınca geçer. Uzun lafın kısası 10 saniyelik anahtar alma işlemi için saatlerce kapıda beklemeye hiç gerek yok. Al koy anahtarını cebine, gelir gelmez evine rahatça gir.

3-) Telefon

telefon

telefon

Telefonun ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu tartışmayalım istersen. Mesela sen şuan %60 bir ihtimalle bu yazıyı cep telefonundan okuyorsun. Tabi bu işin eğlence ve zaman geçirme kısmı. İşinizin sıradan bir gününü düşünün. Meslek grubunuza göre telefona duyduğunuz ihtiyaç derecesi değişiklik gösterebilir ama telefon sadece iş için değil hayatın akışı için oldukça önemli bir aygıt. Aslında bu yüzden telefonumuzu öyle kolay kolay evde unutmuyoruz ama dalgınlığımıza geldiği zamanlar da olmuyor değil.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir